Videó

Videó bemutató

Galéria

Ismerd meg az apartmanokat

A hét különálló, téliesitett apartmanházból álló Kalabash Apartment's Szovátán egész évben várja vendégeit.A komplexumban fūtött vizū kültéri úszómedence, és sósvizes dézsa szolgálja a pihenést és a csoportos foglalkozásokra is alkalmas különálló épületben darts, ping-pong asztal várja a szórakozni vágyókat. Igény esetén szalonnasütésre és bográcsozásra is lehetõség van az erre kijelölt helyen.

Felszereltség

Minden amire szükséged lehet

Hidromasszázs dézsa

Hidromasszázs dézsa

Szauna

Szauna

Sósdézsa

Sósdézsa

Sósdézsa

ÓRAREND: 11:00- 22:00

Játszótér

Játszótér

A gyerekek szórakoztatására a jól felszerelet játszóteret ajánljuk.

JÁTSZÓTÉR ÓRAREND: 08:00 - 22:00

Szabadidő ház

Szabadidő ház

Csoportos foglalkozásokra is alkalmas különálló épületben darts, ping-pong asztal várja a szórakozni vágyókat. A terem 30-40 fő befogadására is alkalmas, így csoportos tevékenységek, pl. teambuilding, előadások, stb. megtartására is használható.

TEREM ÓRAREND: 09:00 - 22:00

Hogy Ne Aggódj Az Autódért

Hogy Ne Aggódj Az Autódért

A Kalabash Apartments kamerával megfigyelt magánparkoló biztosít az autóval ide érkezõk számára.

PARKOLÓ ÓRAREND: NON-STOP

Kristálytiszta víz

Kristálytiszta víz

In the complex, a heated outdoor swimming pool and a saltwater tub serves the guests’ relaxation.

MEDENCE ÓRAREND: 09:00 - 22:00

Apartmanok

Komfort & Relaxáció

Minden apartman a következő felszerelétséggel van ellátva:

  • Hűtőszekrény
  • Ingyenes Wi-Fi
  • Mosogatógép
  • Privát fürdőszoba
  • Sík képernyős TV
  • Teljesen felszerelt konyha
Apartmanok

Apartmanok - forint/nap

A házak külön bejáratúak; terasszal és a terasz elott napozásra vagy sütögetésre alkalmas privát zöld területtel rendelkeznek.

Details
Apartmanok

Apartmanok - forint/nap

A házak külön bejáratúak; terasszal és a terasz elott napozásra vagy sütögetésre alkalmas privát zöld területtel rendelkeznek.

Details
Apartmanok

Apartmanok - forint/nap

A házak külön bejáratúak; terasszal és a terasz elott napozásra vagy sütögetésre alkalmas privát zöld területtel rendelkeznek.

Details
Loading...
Back
 

Turizmus

Népszerű kirándulóhelyek

Medve tó, Szováta

Medve tó, Szováta:

Szováta legnagyobb tava a Medve-tó. A Medve-tó nevét kiterített medvéhez hasonló alakjáról kapta és 1870 és 1880 körül alakult ki. Benne 66 000 tonnára becsült oldott sómennyiség van, a felszíntől lefelé hőmérséklete növekszik, melyet a nap melege és a lejjebb koncentrálódó só okoz. Gyógyhatásaról híres, melyet főként nőgyógyászati problémák, meddőség, mozgásszervi panaszok, ideggyógyászati problémák kezelésére használnak.

Só Útja Tanösvény, Szovata

Só Útja Tanösvény, Szovata:

Pihenőhelyekkel, kilátókkal, információs táblákkal tarkított tanösvények révén a sós-tavak (Medve-tó, Mogyorósi-, Rigó-, Zöld-, Vörös-tó) és édesvizű tavak (Piroska-tó, „Kígyós-tó”), a Sóspatak-völgye illetve a sósziklákon kialakult bükkös-tölgyes erdők természetvédelmi értékeit tekinthetik meg az érdeklõdõk.

A szépen kiépített közel 1 km hosszú útvonal, amely kellemes környezetben igazi kikapcsolódást jelent, a Medve tó nyugati partjáról 514 méter tengerszint feletti magasságból indul és feljut 525 méterre.

Kilátótorony, Szováta

Kilátótorony, Szováta:

A Szovátai Kilátó tornyot 2016-ban nyitották meg a táj szépségeiben gyönyörködni vágyók előtt.

A létesítményt 13 és 20 óra között lehet látogatni. A kilátó 28 méter magas, háromszintes, teraszos szerkezetű, legmagasabban 26 méterről lehet kilátni. A városhoz közel található, könnyen megközelíthető: a Géra csorgótól a Fülemüle utcán át a Rigó-tó irányában rövid sétával elérhető.

Sóbánya, Parajd

Sóbánya, Parajd:

Székelyföld egyik legkülönlegesebb látványossága a parajdi sóbánya és a falu melletti holdbéli tájra emlékeztető Só-szoros és Só-szakadék. A Parajd környéki Sóvidék Európa egyik legnagyobb sókészletét rejti a föld alatt.

A római korig visszavezethető parajdi sóbányászat Erdély gazdagságának egyik alapja volt a középkorban. Az összetételében egyedülálló gyógyhatással bíró fehér arany már a múlt század közepétől gyógyítási célokat is szolgál a gasztronómia mellett, a kitermelés egyik szintjén, óriási népszerűségnek örvend a gyógyulni vágyóknak berendezett gyógyközpont.

Korond

Korond:

Hargita megye nagyközsége, Sóvidék egyik leghíresebb települése Korond a népi fazekasság egyik erdélyi központja.

Kerámiatermékek, szalma- és gyékényfonatok, gyapjútermékek, faeszközök, használati- és dísztárgyak között válogathat a látogató.

Nosztalgiavonat, Szováta

Nosztalgiavonat, Szováta:

A kisvasút, a „mokanica” naponta három alkalommal teszi meg a Szováta–Vármező közötti szakaszt.

A Szováta–Vármező közötti vasúti szakaszon igazi turisztikai látványosság a szénnel „etetett” mozdony hajtotta kisvonat, amely kicsik és nagyok örömére sípolva gurul végig a vidéken. Rajta kalauz ad jegyet és figyelmeztet a megálló közeledtére vagy az indulásra. Vármezőn a mozdonyt lecsatolják a szerelvény elejéről, majd a hátuljára kapcsolják fel újra. Az utasok rendelkezésére egy nyitott és egy csukott vagon áll, bennük fapadosak az ülések.

Adrenalin Kalandpark, Szováta

Adrenalin Kalandpark, Szováta:

Szovátán is megépült az első kalandpark 2012-ben - az Adrenalin Plus. Festői környezetben, a Tivoli tó mellett várjuk azokat, akik jó levegőn természetes környezetben szeretnék eltölteni szabadidejüket.

Az Adrenalin Plus kalandpark 2 gyerek és 2 felnőtt kötélpályával indult, amelyek összesen 42 elemből állnak, köztük egy közel 400 m Tiroli kötélcsúszás a tivoli tó felett, amely izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Elérhetőségek

Helyadatok

Használja az űrlapot ha több információra lenne szüksége.

Szováta 545500, Stana de Vale utca 85. szám, Románia

+40 744 552982

office@kalabashapartments.ro

Copyright 2019 Kalabash Apartments | All Rights Reserved